Kategoriarkiv: Video

Fri TV på nettet?

Der er gode nyheder for alle os der betaler licens: Snart kan vi alle gå på skattejagt i DR’s arkiver.

Det er godt gået af alle involverede, at man har kunnet nå frem til en aftale på et så kompliceret område. Nu er der bare tilbage at håbe på, at de ender med at bruge en Creative Commons-licens, og så er det ellers om at væbne sig med tålmodighed, der bliver først åbnet for sluserne til næste år.

I mellemtiden kan man jo finde et par af DR’s udsendelser på Joost — ganske vist ikke i speciel god kvalitet (endnu?), men konceptet holder vist, også fordi det måske kan hjælpe på DR’s kapacitetsproblemer.

Joost har i øvrigt lavet en fin lille reklamevideo:

What's Joost?

Joost™ the best of tv and the internet

Sensation: Bryster set på nettet

At læse overskrifter i de landsdækkende medier er til tider ikke ueffen underholdning — ikke mindst når man ved, at det er det samme de skriver om:

Jeg er ikke helt sikker på hvem der vinder, men JP havde intet bidrag, og må derfor nøjes med hædrende omtale for en artikel der kun er minimalt relateret til emnet:

Lynhurtig melon-basker kom i rekordbogen

Filmen det hele drejer sig om:

Fra speedbandits.

PS: Nej, jeg kan ikke svinge mig op til at mene det er undertrykkende for kvinder i et omfang der matcher den mulige gevinst i form af sparede menneskeliv og -lemmer — i værste fald skulle man måske mene det siger mere om målgruppen…