Reboot 11: Action!

Action

Dag 2 på Reboot 11 er gået i gang, og der er lige nu lidt stille, der er nok nogen der lige skal op i omdrejninger efter førstedagen (og dagen før, måske). Jeg har heller selv ikke nået at fordøje alt det der skete i går, men jeg har da noteret nogle nøgleord, størstedelen fra Tor Nørretranders glimrende aftenindlæg:

  • Distribuerede systemer virker bedre end decentraliserede (eksempel: World Wide Web med links) — hvilken betydning har det for demokratiet og en venstreorienteret dagsorden?
  • Ny tidsperiode: The Link Age
  • Just Add Daylight
  • Her-og-der-kort — “Here & There Maps
  • Kan en 3D-printer revolutioner fremstillingsprocessen og i sidste endte designrettigheder og copyright?
  • På 100 timer kan man blive god til noget, på 10.000 kan man blive ekspert

Temaet for årets Reboot er “Action”, og allerede inden dag 1 gik i gang i går, have jeg taget det meget bogstaveligt, og fået verdensfirmaet MFD Consult op at køre på WordPress — endelig! Når nu jeg selv skal sige det, synes jeg faktisk det er blevet ganske godt.

Nu mangler jeg sådan set bare at få denne blog op at køre, både i forhold til en WordPress-installation der mangler opgradering, og på det rent indholdsmæssige niveau; der har været temmelig stille her det sidste år.

Jeg kunne altså godt tænke mig at holde fast i det handlingsorienterede tema i den kommende tid, for jeg har allerede fået inspiration til et par projekter, herunder automatisk måleraflæsning og opkaldsinformation via Twitter. Trine-Maria fra Socialsquare havde nogle gode pointer i relation til at fastholde fokus, så selvom jeg ikke er helt sikker på hvordan min hjerne fungerer, kan det være jeg kan lure nok til at klare det alligevel.

Du kan i øvrigt finde nogle løbende #reboot11-kommentarer på min twitter-konto @mortenhf.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *