Oplysning til borgerne om datoen

Der har på det seneste været en del omtale af såkaldte single serving sites (lidt historie om begrebet og udviklingen), specielt i Danmark, og specielt ifm. Irmahønens æg og tvivlen om det nøjagtige antal.

Den slags omtale giver altid inspiration til deltagelse i festlighederne, og jeg har derfor i dagens anledning (dvs. sent i går) lanceret endnu en single serving site, erdet1april.dk, der som navnet mere end antyder giver svar på spørgsmålet om, hvorvidt man skal forberede sig på at blive taget ved næsen.

Hvad bør en single serving site i øvrigt hedde på dansk? Portionswebside, måske?

Egentlig havde jeg regnet med, at netop min single serving site ville være den første der reelt var netop single serving, f.eks. leverer ugenr.dk jo et nyt resultat hver uge, men det viser sig, at man med hjælp fra endnu et single serving site kan generere sit eget, som netop er endimensionelt: singleserve.me.

Når du nu har gjort det, så glem ikke at tagge din (eller andre, du måtte falde over) nye danske single serving site på delicious med singleservingsite, dk og da, så vi efterhånden kan få opbygget en oversigt over danske single serving sites.

10 tanker om “Oplysning til borgerne om datoen

  1. Du ser det samme som alle os andre, den virker som den skal, dvs. i forhold til den udarbejdede specifikation (fnis).

    Men jeg kan godt se, at jeg måske også burde have tagget mit indlæg med “rekursivitet” eller “meta” el. lign. ;-)

    (Men bare rolig, du er ikke den første med spørgsmål.)

  2. Intressant – tænk lige efter – når ting kun opfylder et formål og dermed har udlevet deres betydning, vil der fortsat være en ide i at have dem liggende på Internettet … eller er dette at opfatte som en log over unikke og forgåede formål!?

    Utroligt hvad man kan bruge nettet til … :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *