Weekend på Holmen, dag 2

Lørdagen på Linuxforum 2007 bød bl.a. på et spændende indlæg om fri software i udviklingslande af Tomas Krag. Han fortalte både om OLPC — også kritisk, det er ikke et entydigt perfekt projekt — og om forskellige andre tiltag, f.eks. en USB-udgave af sneakernet

Det er tankevækkende hvor lidt der skal til for at skabe noget fra bunden, og samtidig opløftende hvordan kreativiteten hersker når der ikke er ubegrænsede ressourcer. Jeg har i efterhånden en del år været registreret hos Geekcorps, og fortællinger af denne slags skaber fornyet tankevirksomhed!

På det lidt mere jordnære plan har jeg meldt mig ind i it-politisk forening, deltaget i en lodtrækning om at vinde en OpenMoko-telefon (jeg ved endnu ikke om jeg har vundet) og tiltusket mig i alt tre t-shirts — heraf dog én der fulgte med medlemsskabet af it-politisk forening.

En tanke om “Weekend på Holmen, dag 2

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *