Metroxpress på nettet

Metroxpress er gået på nettet, men kun i princippet, for reelt er der kun tale om en onlineudgave af papirudgaven — der er ingen mulighed for interaktivitet, når der ses bort fra en godt skjult opfordring til at indsende maksimum 100 ord til debatredaktionen.

Blandt artiklerne i disse dage er ovenikøbet en skræmmende dårlig pseudoartikel om opfyldning på nettet — der omtales begreber som “gigabites”, der er forvirring i forhold til lagringskapacitet og hastighed, og så er der et ubrugeligt citat om teori og praksis:

Teoretisk er der en øvre grænse for nettet og for, hvor meget information serverne kan lagre. Men i praksis har man formået at forøge kapaciteten igen og igen.

Man kan håbe at Metroxpress er blandt dem der først bliver ramt af opfyldningen…

Hvis du har læst hertil og overvejer at skimme artiklen, så drop det. Læs i stedet om forstoppelse hos Luftskibet; Henrik Føhns skriver meget bedre om udfordringerne, også i forhold til konsekvenserne for miljøet. Havde du f.eks. overvejet, at dine flickr-billeder er med til at øge CO2-udslippet i USA?

En tanke om “Metroxpress på nettet

  1. hej Morten,
    forfriskende læsning med gode pointer, som jeg i øvrigt må erklære mig helt enig med dig i.
    Føhns skriver som altid engageret og nærværende om nettet. Og jeg er sikkert ikke den eneste for hvem koblingen mellem CO2udledning og nettet er helt ny.
    Måske er det bare Metroxperss’ lod i livet at producerer dårlige tekster, og det uanset om det er på papir eller på nettet – hvem ved, men som sagt, godt indspark til avis- netdebatten fra dig, tak for det.
    Mvh
    Thomas

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *