Villy blogger

Villy Søvndal

Ligesom vores allesammens nuværende statsminister, er også SF’s formand Villy Søvndal nu at finde i blåkosfæren. Også Villy er derfor nu kommet på Planet SF, blandt de mere end 50 forskellige SF’ere og SF-partiforeninger der var i forvejen. Velkommen til!

Villys blog er — ligesom flere andre SF’eres blogs — underlagt et blogkodeks, som René har haft til kritisk gennemsyn. Det er måske ikke på det punkt Villy vinder over AFR, men til gengæld er der noget der tyder på, at Villy vil skrive mere og bedre, og mere dialogorienteret.

Sandy Brinck, som netop er skiftet fra S til SF er endnu ikke på listen over SF-bloggere, men hendes hjemmeside er p.t. under udvikling, så mon ikke snart det sker…

(Billedet af Villy Søvndal er i øvrigt fra Flickr, hvor SF nu har en samling billeder der jævnligt bliver udvidet.)

3 tanker om “Villy blogger

  1. Villy er en fantastisk kommunikatør i jordhøjde og skal nok vise sig at være en langt bedre blogger end AFR. Desuden er hans muligheder heller ikke begrænsede af, at en stor del af befolkningen hader ham. Det er en god start, hvis man gerne vil have en sober tone i kommentarerne.

    Og med hensyn til blogkodeks, så er SF’s måske ikke helt i vinkel, men AFR’s vinder stadig på tåbelighedsfronten, så 2-0 til Villy :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *