Link til velgørende organisationer

Her er en god idé, som jeg finder er værd at oversætte til dansk og danske organisationer: Link til velgørende organisationer.

Formålet er lige til at gå til: De velgørende organisationer har brug for opmærksomhed, og ved at linke til dem, får de mere af det — både direkte via selve blogindlæggene, og via bedre placeringer på søgemaskinerne. Med lidt held giver det mere synlighed og omtale af organisationerne og deres formål.

Reglerne er simple: Tag en kopi af listen med velgørende organisationer og deres links (snup listen fra den der har tagget dig) og tilføj 5 af dine egne yndlingsorganisationer i bunden af listen (husk at linke med en passende tekst). Sørg til sidst for at tagge 5 af dine blogvenner og offentliggør indlægget. Du kan desuden eventuelt lægge en kommentar eller trackbacke til indlægget der taggede dig. Endelig kan du overveje om ikke der skulle være en af organisationerne der fortjener kontant opmærksomhed fra dig — vi bloggere har jo typisk overskud til at kunne hjælpe med at gøre en forskel.

Her er listen med organisationerne — de 5 første:

Og de første 5 taggede bloggere:

Idé: Skitzzo, via Bill de hÓra

11 tanker om “Link til velgørende organisationer

 1. Damn, Morten!
  Og jeg, der synes at reglerne til UNO er komplekse…
  Men jeg vil da kigge på det, når jeg har gennemskuet konceptet ;-)

 2. Uhh, den var svær. Jeg er gået i tænkeboks. Du har jo taget flere af de organisationer, jeg helt klart ville have valgt først :)

  Indlæg coming up.

 3. Hej! Godt initiativ!

  Jeg har ikke forstand på at “tagge” eller “backtracke” – men jeg kører et velgørende projekt som nok kunne bruge noget mere opmærksomhed – og som det er billigt at hjælpe: pensforkids.dk

  claus(at)pensforkids.dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *