WordPress DK Meetup

Jeg havde oprindeligt svaret “Måske”, men da jeg nu fik en påmindelse tilsendt, og kunne se at der var plads i kalenderen, har jeg ændret mit svar til et “Ja”: WordPress DK Meetup — på søndag kl. 11:00 hos Jubii.

Det ser ud til at vi bliver i omegnen af 30 stykker med interesse i WordPress, hvadenten der måtte være som blogger, nørd eller bare nysgerrig.

Egentlig er emnet WordPress 2.1, men selvom jeg ikke har opgraderet fra 2.0.7 endnu — og faktisk heller ikke har planer om det — regner jeg med at det nok skal blive interessant alligevel. Det bliver sikkert også en del korridorsnak, så det går nok ikke helt op i databaser, plugins og temaer…

2 tanker om “WordPress DK Meetup

  1. Og på den måde, er voller.dk og many.dk altid sikret uforstyrret ro ved vore sammenkomster.

    vollerCode-meet-up. Vi bliver to.

    :)

  2. Hehe, det er garanteret effektivt. Til et eller andet.

    Til gengæld er katten jo nu ude af sækken, som man siger. Forvent invasion i koden…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *