Skæverter

En lille samling af dagens muntre indslag:

  • Byen Roanokeva i Virginia, USA, har valgt at hænge parkeringssyndere ud på nettet. Godt man ikke behøver tænke på den slags.
  • I dagens Urban er der en artikel om fødevarer og slagtere, hvor en af sidstnævnte har valgt dagens dårligste analogi: Kunderne skal have en god oplevelse i butikken og ikke bare bankes igennem som et stykke kvæg. Jeg tror jeg handler et andet sted, hvis det er udtryk for deres indstilling til kvægbehandling.
  • Apropos fødevarer: Familie- og Forbrugerminister Lars Barfoed søger en særlig rådgiver. Formentlig ingen helt dårlig idé, men det er vel de færreste der ikke kan fortælle ham, at han nok burde gøre mere ved problemerne, fremfor at sminke på dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *