Tid til natfilm

Uanset hvad meteorologerne siger må foråret være på vej, for årets natfilmfestival — den 17. i rækken — nærmer sig.

Årest coverstjerne er Rani Mukerji, som på det seneste er blevet en stor stjerne i Bollywood:

Rani Mukerji

Som sædvanligt er det planen at få set mest muligt på de ti dage der er fremvisninger i København, herunder mindst én Bollywood-film, et par såkaldte “american independents” og nogle andre udenlandske film der heller ikke forventes at blive vist under normale forhold, f.eks. Guitarmongolen fra det eksotiske Sverige.

Også i år regner jeg med at invitere vennerne, men jeg er så meget bagud med det hele at jeg er blevet overhalet indenom, så allerede nu har jeg været nødt til at sætte krydser i kalenderen — jeg må hellere se at få læst programmet færdigt meget snart…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *