Mobil-navngivning

Med mindre jeg ikke kan finde ud af at bruge det rigtigt (absolut en relatistisk mulighed), har jeg på trods af nogle ugers brug endnu ikke mødt nogen med imity. Til gengæld er jeg stødt på en del specielt navngivne mobiltelefoner:

Imity

7 tanker om “Mobil-navngivning

  1. Det virker ikke som om, der har været aktivitet på imity.com siden engang i september og man kan ikke logge ind uden at få en fejl om en crashet rails app. Tror du projektet stadig er i live?

  2. Vi både findes endnu – og jeg har selv personligt “nå ham så jeg også for et år siden” oplevelser med applikationen.
    Det meste af sidste år arbejdede vi med at finde “steder med Imity”-vinkler på konceptet. Lidt a la http://bluebunny.imity.com/

  3. Uhhh. Jeg har vist ikke haft Imity installeret i et halvt år oder so (siden Vesterbro og Roskilde festivalerne og The Blue Bunny Days, I presume). Med en Nokia N95 skal man helst ikke have alt for meget kørende på samme tid, hvis man gerne vil have strøm til hele dagen.

    Meeeen, jeg vil hermed installere igen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *