Tyrkisk censur og kreativitet

Selvom Tyrkiet aspirerer til medlemsskab af EU, og på visse områder har forbedret sig kraftigt, er der dog tilsyneladende stadig nogle grundlæggende aspekter af demokrati de lige skal læreDanmark kunne også godt tage et par timer ekstra i demokrati-skolen, vi er ikke voldsomt meget bedre, som vi har set i allofmp3-sagen — blog-hotellet wordpress.com er blevet blokeret.

Det lader til, at en enkelt skribents udgydelser har generet Adnan Oktar, og det i et omfang så han fik sine advokater til ikke bare at lukke for den enkelte blog, men for hele wordpress.com.

Heldigvis er der skarpere knive i den tyrkiske skuffe end Adnan Oktar: Ligesom da YouTube blev blokeret, er det lykkedes for de fleste tyrkere at omgå problemerne, f.eks. ved at læse RSS-feeds via Bloglines!

Via Blog by Blog

2 tanker om “Tyrkisk censur og kreativitet

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *