GeoPress i Danmark

WordPress-udvidelsen GeoPress har været godt omtalt på det seneste, ikke mindst fordi Søren Johannessen henne hos Esben FjordEsbens blogtemplate kunne godt bruge en opfrisker, så man kan se når det er f.eks. Søren der skriver, jeg er ikke den eneste der oprindeligt tog fejl. har skrevet en fin vejledning til at komme godt i gang med GeoPress til WordPress.

Søren kan dog ikke redde GeoPress fra et halvdårligt indtryk set fra en brugers synspunkt. Det kan lade sig gøre at abstrahere fra, at listen over lokationer til at begynde med er tom, og tilsyneladende uden mulighed for at tilføje nye, men det er decideret frustrerende hele tiden at skulle starte forfra i “World View” når man skal finde et nyt sted i Hvidovre…

Der er flere mindre skøhedsfejl, men heldigvis er der tale om open source, så jeg har lavet en tilpasset udgave, der er lidt mere fleksibel og forudindstillet til brug i Danmark. Den er baseret på GeoPress v2.3, og er ændret så kortets position og zoom er indstillet til at vise Danmark (kan indstilles på Maps-siden):

Oversættelsen til dansk er endnu ikke på plads, men den skulle alligevel gerne være nemmere at bruge.

INSERT_MAP
INSERT_COORDS

NB: Som altid når man opgraderer WordPress-plugins: Husk at deaktivere den gamle version på pluginsiden og aktivere igen når den nye version er installeret.

4 tanker om “GeoPress i Danmark

  1. Hej, hvordan er kategorierne ude til højre lavet, med synlige underkategorier?
    Når jeg laver under kategorier under en primær kaegori, så bliver det hele bare vist i en lang liste?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *