Pernille Bagge blogger

Jeg har netop tilføjet endnu en blogger til listen på Planet SF: Pernille Bagge.

Bloggen er ganske vist linket fra hendes “hjemmeside” hos SF, men alligevel har det hidtil — i hvert fald for mig — været en velbevaret hemmelighed.

En del af årsagen kan naturligvis være, at jeg bare ikke har fulgt med, men derudover er der det problematiske i, at bloggen benytter sig af rammer, har flere forskellige adresser, ikke har en god linkstruktur, og derudover ikke tillader hverken trackbacks eller link i kommentarerne. Det sidste er dog nok ikke så ringe, når nu spamrobotterne allerede er dukket op…

Altsammen er det naturligvis teknik, men samtidig tekniske problemer som er løst for længe siden, og som udgør en hindring for at føre en ordentlig samtale. Det er ærgeligt, for som det f.eks. kan ses på Balders blog, kan samtalerne blive ganske gode hvis man vil.

Når alt det er sagt, så glæder jeg mig dog over, at Pernille nu er at finde i blåkosfæren — og i radioen. Det bliver spændende at se om hun kan få skubbet til nogle holdninger og bragt lidt balance ind i de politiske skriverier.

Opdatering: Det bliver bare ved, nu er også SF’s næstformand og folketingskandidat i Hvidovre, Jakob Nørhøj, hoppet på blogvognen. Dermed har Planet SF rundet de 20 aktive bidragydere, omend nogle naturligvis er mere aktive end andre, og dermed er SF måske også ved at være partiet med flest bloggere og størst webtilstedeværelse.

7 tanker om “Pernille Bagge blogger

  1. Der er et par stukker mere:
    gade.sf-blog.dk (han er på vej)
    holmsgaard.sf-blog.dk (ditto)
    frahm.sf-blog.dk – hun er godt i gang
    sohn.sf-blog.dk – ditto

    .. og flere er på vej :-)

    De nuværende platforme er midlertidige – der vil blive lavet nye blogs senere på året.

    mvh
    Sanne

  2. PS:

    Hvad med en “intern” blog fra jer i kommunikationsafdelingen?

    Det kunne f.eks. være interessant og forhåbentligt givtigt for både jer og os andre at kunne være med på sidelinien i takt med udrulning af nye blogs og det nye websystem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *