Krak vil have penge for link

Endnu en gang er der nogen der tror, at der ikke er noget web i World Wide Web: Krak forsøger at opkræve penge for et link.

Heldigvis er der for ikke så længe siden blevet sat præcedens for lovligheden af dybe links, så der er nok ingen tvivl om, at Krak er ude på dybt vand.

Det lader til at Krak er gået i defensiven — de taber til bl.a. findvej.dk, og formår åbenbart ikke at bringe noget nyt på banen der kan hjælpe dem fremad.

PS: Nej, dette indlæg indeholder ingen links til Krak.

Opdatering: Sagen får som ventet en del omtale rundt omkring:

Opdatering 2:Dona’s mailingliste har Steven Snedker smidt et par interessante links:

8 tanker om “Krak vil have penge for link

  1. Tak for at du tager mit indlæg op, jeg skal snakke med krak imorgen, dette vil komme på min hjemmeside, jeg tænker på, de har jo oplysninger på os, jeg har ikke givet min tilladelse til det, er det lovligt ?

  2. Per,

    Jeg tænkte lidt af det samme — måske man skulle opkræve penge af dem for at bruge vores oplysninger? Jeg tror dog ikke der er problemer med lovligheden i sig selv, men betaling kunne nok være på plads.

    Held og lykke med sagen!

  3. Krak bruger jo vores navne til at promovere alle mulige services som “send blomster”, “ring billigt”, etc, etc, uden at vi får en krone for det. De bruger faktisk vores navne i deres markedsføring. Er det kun mig der får lyst til at sende en regning over, tja hvor lang tid har Krak eksisteret, 10 års brug af mit navn?

  4. Pingback: Patrick Damsted

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *