Video-julekalender

Det første afsnit af pollas’ video-julekalender er nu tilgængeligt bag den første låge på KarateCorp (?).

Emme og Line P caster til et blogosfærisk krybbespil — ganske glimrende, men lettere ekskluderende, i hvert fald når man som langt størstedelen af blogosfæren ikke er med blandt de udvalgte til rollerne! Det lød dog som om der stadig var ledige pladser på engleholdet.

Nu må jeg bare til selv at komme i gang med at filme…

I øvrigt havde pollas geniale idé inspireret mig til en ikke helt så genial idé, men dog alligevel med potentiale indenfor vlog-genren. Jeg havde afskrevet selv at gøre noget ved den, men det kunne jo være der var andre der havde lyst. Som sædvanligt blev jeg dog overhalet af virkeligheden.

Idéen: Jul i Ungdomshuset.

Virkeligheden: Det er allerede 1. december, Ungdomshuset bliver ikke ryddet, og så har Urban desuden brugt konceptet i artikelform.

Hrmf.

3 tanker om “Video-julekalender

  1. Du har ret Morten – det ekskluderende er ufedt. Og slet ikke ment sådan. Men tænk lige over, at rollen som Vorherre faktisk også stadig er ubesat…. :-)

  2. Ja, vi ved godt at det er totalt indspist. Men vi skød noget video, og klippede det ud, der virkede som om det kunne få nogen til at trække på smilebåndet. Og så er der jo kun et begrænset antal roller i et krybbespil…

    Jeg beklager meget, men jeg kan forsikre om at det ikke var planlagt sådan, at vi ville ekskludere nogen.

    På den anden side – humor er næsten altid ekskluderende, forstået på den måde, at der altid kun er nogen, der synes det er sjovt :)

  3. Hey, godt ord igen – og “no hard feelings” som de siger derovre! Jeg synes faktisk det var ganske sjovt.

    Til gengæld er det da ærgeligt, at I klippede det ud der var rigtig sjovt. ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *