No Love

No Love
Foto: shimmertje

Jeg havde skrevet det nye “Beatles” album, Love, på ønskesedlen her op til jul — Beatles har altid været blandt mine favoritter, og der er jo ingen tvivl om, at de nok var sidste århundredes største musikfænomen. En nyfortolkning af “den 5. Beatle” var derfor egentlig selskrevet til en plads i samlingen.

Men så var det lige jeg læste Henrik FøhnsRadar-indlæg om bedriften, og det satte nogle tanker i gang.

Dråben der fik bægeret til at flyde over var Ralf Christensens kommentar i dagens Information — den gjorde det soleklart, at jeg blev nødt til at gøre noget, et eller andet, som kunne hjælpe til at give alle mulighed for at remixe og lave mashups.

Min ønskeliste er derfor blevet kortere — og hvis du også er ved at komme i julestemning, synes jeg også du skulle fjerne den fra din.

NB: Hvis du ikke er i julestemning endnu, så kig forbi pollas.dk, han er ved at sætte kog under en Video-julekalender.

En tanke om “No Love

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *