Morgenmusik

Ramus skrev for ikke så længe siden om Morgenmusik — han var blevet tagget, men følte sig for fisefornem til at tagge videre. Det må jo betyde at der er nogle virtuelle tags i overskud, så dem snupper jeg lige en enkelt af.

Følgende fem sange har historisk spillet en rolle i mine morgener, men jeg er faktisk ikke helt sikker på, at de stadig vil være de bedste valg, hvis nogen en dag skulle have brug for at vække mig:

  • Whigfield: Saturday NightDenne blev brugt som en afart af morgenterror under arbejdet med det afsluttende projekt på datamatikerstudiet — spørg ikke…
  • Eagle Eye Cherry: Save TonightSpecielt fordi jeg faktisk blev vækket af denne en del gange i lejligheden, naboen var i øvrigt desuden glad for dødsmetal.
  • DAD: Sleeping My Day Away
  • Maurice Ravel: Boléro
  • Doobie Brothers: Long Train Runnin’

Det er nok tvivlsomt om man kan karakterisere lyden fra et Braun-vækkeur som musik, men faktisk er det nok den lyd jeg mest hører først om morgenen…

Da der jo var tale om en virtuel tag, tror jeg hellere jeg må lade være med at sende dem videre, vi risikerer bare at der nogen der bliver skuffet.

2 tanker om “Morgenmusik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *