Legeplads

Genstart har det.

Google har haft det i et stykke tid.

Dalager og Classy kunne godt tænke sig det.

Og nu har jeg det også:

En samlet oversigt over de forskellige online-projekter der er blevet — og bliver — produceret fra min hånd. Et sandkasse-indeks:

Morten Frederiksen » Lab Jeg har kaldt det “Lab”, ikke “Labs”, for jeg mener ikke jeg kan retfærdiggøre at omtale det i flertal, heller ikke selvom jeg har maskiner i flere rum i huset. Og så er det lige en smule mere internationalt…

Om det kan få mig til at leve op til Genstart’s motto “Learning by shipping” — eller den med “release early, release often” — er måske tvivlsomt, men man kan jo håbe. I hvert fald er det endnu ikke alle projekterne der er på listen endnu, så alene det giver jo håb…

Indtil videre er den drevet af Planet Planet og min lokale RDF/triple-database baseret på Redland, men af hensyn til muligheden for feedback tror jeg måske jeg lægger den om til en selvstændig WordPress-blog, så skulle det være til at kommentere på de enkelte projekter. På den anden siden er der jo nogle af dem der har tilknyttet en selvstændig blog-post andetsteds, hmmm…

PS: Alle projekterne er beskrevet på engelsk — man er vel ambitiøs — men jeg syntes alligevel det kunne være skægt at skabe lidt community-sense omkring danskproducerede projekter, så mit lab indeholder også en lille liste med andre danske “labs”. Den er styret af del.icio.us, så andre kan være med til at vedligeholde listen, blot ved at tagge med “labs” og “dk” (feed).

En tanke om “Legeplads

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *