GrcByg2Tal: Nul garantier

Jeg har fået bekræftet en af mine fordomme: Håndværkere er upålidelige. Jeg satser dog stadig på, at det faktisk er en fordom, og altså ikke noget der holder vand generelt — det må tiden dog vise.

Vi besluttede tidligt at vi ikke selv ville sætte stuk og lofter i stand, både fordi det er hårdt, men også fordi det er svært. Vi benyttede os derfor af et par webportaler til at få indhentet tilbud, og fik da også nogle acceptable svar (og nogle uacceptable, f.eks. “Ring til mig for et tilbud” — vi har bedt om et tilbud; hvis det har interesse, så afgiv dog tilbuddet!).

En af dem der svarede var Glenn Christensen fra GrcByg2Tal. Han påstod at kunne lave det vi ville have på det ønskede tidspunkt, og vi lavede derfor en aftale med ham om at mødes og få et endeligt tilbud.

Aftalen var mandag morgen kl. 9, hvor Katrine havde taget fri af samme årsag. Et godt stykke tid efter kl. 9 ringede hun til ham. Han havde tilsyneladende smidt adressen væk, og regnede med at vi ville vende tilbage. En ny aftale blev lavet, samme eftermiddag kl. 17, og adressen blev oplyst igen.

Da klokken nærmede sig 17, ringede han og fortalte at han alligevel ikke kunne overholde aftalen, men foreslog et tidspunkt i løbet af tirsdagen. Egentlig ville han først komme kl. 9, men da vi jo skulle på arbejde, accepterede han nødtvunget at komme kl. 7:30.

Vi stod tidligt op og tog til Hvidovre i god tid, vi ankom allerede kl. 7:15 og satte en kop kaffe over. Da klokken var blevet 8 prøvede vi at ringe til ham, men han svarede ikke, så vi bandede og tog på arbejde.

I løbet af dagen fik vi lagt flere beskeder hos dem der svarede på telefonopkald til hans mobilnummer, men her onsdag har vi stadig ikke hørt fra ham, og jeg tvivler på at det nogensinde sker. Jeg tror måske jeg prøver en enkelt gang mere, og ellers må jeg nøjes at bruge denne kanal til at få ventileret min frustration…

Summa summarum: Man skal ikke forsøge at lave aftaler med Glenn Christensen — på trods af de fine ord på hans hjemmeside, Vores ord – Din garanti, kan han ikke engang returnere et telefonopkald, for slet ikke at tale om at overholde aftaler.

Heldigvis lykkedes det for os at få fat på en anden der virker væsentlig mere imødekommende, så nu lader det til at vi får fikset vores stuk og lofter allerede torsdag og fredag i denne uge…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *