Mandagsfoto

Sidste lørdag begyndte tidligt. Meget tidligt.

Min fars tidligere professor inviterede som sædvanlig på fugletur og morgenmad, og det betyder at man skal stå op omkring solopgang. I år var det dog lidt senere på året end normalt, så faktisk var solen allerede stået op.

Det blev helt efter traditionen en herlig tur, og i år endda med supergodt vejr. Dog var der flere blade på træerne end der plejer, så selvom vi fik hørt en del af de fugle vi havde øvet os på, var det ikke så mange af dem vi fik set.

Det lykkedes mig dog blandt andet at fange et par knopsvaner der fløj henover hovedet på os:

image-31: Knopsvane and Knopsvane

Billedet blev ikke helt så skarpt som det kunne være, men beskæringen kan man ikke tillade sig at brokke sig over — specielt når man nu kun fik én chance.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *