Hvad man kan

Jon Udell sætter fingeren på noget man ikke lige går og tænker over til daglig:

From his wife’s perspective, Phil said, it looks like he knows how to do everything. But his own, subjective experience is very different. He doesn’t really have detailed procedural knowledge of most tasks. He’s just very good at discovering that knowledge.

Jeg tror også det hænger sammen med lysten til at lege, jage og udforske, og der ligger måske også en del af forklaringen på, hvorfor der er flere mænd end kvinder i branchen?

I øvrigt er det — som jeg oplever det — ikke ligefrem den bedre halvdel der er kilde til de største frustrationer med teknisk hjælp, det er mere kredsen af venner, der for en stor dels vedkommende mener at man gerne vil hjælpe lige netop dem — og deres venner. Det vil man jo faktisk gerne når man kan, men som det delvist fremgår af ovenstående, er det ikke altid nemt eller muligt at gøre hurtigt, og hvis man har flere venner end der er dage i ugen…

Det er formentlig lidt det samme læger og andre i den branche oplever, når de til middagsselskaber bliver bedt om at kigge nærmere på en byld.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *