Mandagsfoto

Nogen gange præsenterer motiverne sig selv, uanset at man måske lige skal placere sig lidt anderledes for at finde den helt rigtige vinkel.

Et godt eksempel er baller på et billardbord:

image-29

Som sædvanligt fra en tur i byen med gutterne — det er vist i øvrigt blevet længe siden sidst…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Mandagsfoto

For snart halvandet års tid siden var jeg en tur i England, mere præcist Bristol ovre vest på. Jeg fik ikke set nærmere på deres tidevand, men kloakvand kom jeg tæt på, dog heldigvis adskilt af nogle milimeter rørledning. Det er formentlig historisk betinget, og måske er der endda en rigtig god forklaring, men rørføring på ydervæggen ser underligt ud og må være temmelig udsat for frostskader:

image-05

Beskæringen kunne være bedre, og skarpheden ligeså, men der er alligevel noget over det, måske er det nuancerne i murstensvæggen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Mandagsfoto

Siden jeg forrige år anskaffede mig et rigtigt digitalkamera, et Canon EOS10D, og efterfølgende har fået udvidet min objektiv-samling lidt, er det en gang i mellem lykkedes mig at få taget nogle ganske glimrende billeder – når nu jeg selv skal sige det. Jeg har i hvert fald fået taget mange…

Udover at dele dem alle — uanset kvalitet — med resten af verden via mit foto-indeks, syntes jeg det kunne være sjovt at finde et specielt billede frem en gang i mellem, et som er værd at fremhæve af en eller anden årsag. Tim Bray viser gamle billeder frem hver fredag, men jeg tror mandag er en god dag, forhåbentlig hjælper det også på resten af ugens forløb.

Her er det første, et billede som endda ikke er taget med EOS10D, men derimod med det transportable Ixus 40 jeg efterfølgende har anskaffet til “lommebrug”:

image-20

Det er nogle flotte farver, men først og fremmest syntes jeg det er imponerende, hvad det lille kamera kan levere. Et næsten-makrobillede taget indendørs med blitz — en anelse overbelyst, men fin opløsning af detaljerne i støvdragerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *