10 år!

Det er ikke til at vide, om hun havde set det komme, men nu har Emme rundet de 10 år!

Et stort tillykke herfra må være på sin plads – naturligvis iblandet en knivspids misundelse; både over hvor skarp Emme var til at se konceptet dengang, og over vedholdenheden, som jo ikke ligefrem er i overskud på disse kanter.

Også en tak for inspiration og Det Gode Indhold(tm), og inden det nu kommer til at lyde for meget i retning af noget værre, afbryder jeg lige for at reklamere for blogolæumsinitiativet: Den danske blogosfære, en tidslinje.

Her på Eksponering har der kun været (lejlighedsvis) aktivitet siden 1. januar 2005, men faktisk er det lykkedes for Wayback Machine at opfange mine første bloglignende skriverier. Det stod på i godt halvandet år fra april 1996, blev drevet af FTP og havde ingen kommentarmuligheder, så det er nok en tilsnigelse at kalde det en blog, men forsiden hed faktisk log.html!

Log

En tanke om “10 år!

  1. Ja, tiden flyer bare afsted med de børn. Min er år og jeg synes ikke det er så lang tid siden jeg gik rundt med ham på armen. :-)

    http://archive.org/web/web.php er altid sjov at kigge på. De gode gamle dage med hjemmesider lavet i ren HTML! Jeg har nogle sites helt tilbage fra 2000 og heldigvis er designet blevet noget bedre på mine nuværende hjemmesider ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *