Fullrate, kapitel 6

Hvis du læser dette, er overflytningen fra Webspeed til Fullrate gået godt.

Jeg havde forberedt mig med bl.a. nedsættelse af TTL på DNS, og havde egentlig planlagt noget smart overgangsgøgl, men da Webspeed-forbindelsen pludselig gik ned på en højhellig søndag, var det oplagt at gå i aktion uden sikkerhedsnet.

Der skulle dog lige trækkes et ekstra kabel, udskiftes et par stik, og ændres på portopsætning, rutetabeller og netværkstopologi, men efter en lille time var der hul igennem både indefra og udefra. Det var så først på dette tidspunkt jeg fik opdateret DNS, men et par timers nedetid går vel nok.

Bortset fra en død dns2 har Fullrate i øvrigt virket upåklageligt de seneste uger, i hvert fald i følge mit overvågningssystem. Det må gerne fortsætte…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *