Fullrate, kapitel 5

Jeg fik hentet den nye router fra Fullrate på posthuset i torsdags, og efter lidt roderi har har forbindelsen fungeret upåklageligt (naturligvis med en afbrydelse i forbindelse med selve udskiftningen):

Fullrate-forbindelse

Udskiftningen faldt sammen med en ændring på centralen, så jeg har også fået ny IP-adresse, men da jeg jo ikke har opdateret DNS endnu, gav det ikke problemer. Til gengæld skal jeg nu finde ud af hvordan jeg migrerer over på den nye forbindelse med minimal nedetid, for serveren i kælderen skal jo ikke gerne stå ubenyttet hen.

Foreløbig har jeg sat TTL på DNS ned til en time, men jeg overvejer om det kan lade sig gøre at sætte et ekstra netkort i serveren eller måske sætte en midlertidig proxy op foran den, men jeg ender nok med bare at skifte DNS og så satse på at virker — alternativet vil nok være for meget besvær for stort set ingenting. Til gengæld tror jeg at jeg sætter en maskine op til at svare på den gamle forbindelse med en venlig meddelelse…

Nu skal den gamle router returneres, og heldigvis fulgte der en returpakkeseddel med den nye router, så det koster kun et besøg på posthuset.

Det er god service, som stemmer fint overens med det generelle indtryk af Fullrate. Som Joachim påpegede i en kommentar udviser de godt købmandsskab, også i forbindelse med den faktiske båndbredde der skal betales for.

Det sidste er de ellers tilsyneladende blevet hængt ud for i Ekstra-bladet, men på Fullblog skriver de hvordan det faktisk forholder sig — bortset fra nogle tekniske problemer kommer man kun til at betale for det man får.

En tanke om “Fullrate, kapitel 5

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *