Vis mig din fryser…

… og jeg skal sig dig hvem du er?

Måske ikke, men Rasmus fra Kammeret (er der i øvrigt en sammenhæng mellem “Kammeret”, “Kammerat” og “Kameraet”?) viste i sidste uge indholdet af sin fryser frem, komplet med flickr tags.

Chancen for at deltage i sådan et meme kan jeg naturligvis ikke lade gå fra mig, så jeg smuttede en tur i kælderen, tog et billede og gik derefter i krig med noterne på flickr:

Fryser

I modsætning til Rasmus’ fryser er vores ikke nær fuld — det er en helt ny og energieffektiv kummefryser, indkøbt bl.a. fordi vi gerne vil gave plads til et halvt dyr i ny og næ, og så fordi haven producerer diverse frugter vi kan gemme.

Er det service? Jeg ved det ikke, men under alle omstændigheder understreger det vist pointen i det forrige indlæg

3 tanker om “Vis mig din fryser…

  1. Hey – fedt at se! Dit flickr-billede er dog ikke tilgængeligt for alle … jeg kunne f.eks. ikke se billedet og noterne.

  2. Arj.. Hvorfor gør du sådan noget.. Nu havde jeg lige overbevist mig selv om at det bare var et udslag af kedsomhed at jeg tjekkede Rasmus’ fryser – og ikke fordi jeg var mærkelig… og SÅ TJEKKER JEG DIN!
    Æv! ;)

    (iøvrigt ret misundelsesværdig fryser – både størrelse og indhold… *indsæt fattig studerendes Homer-lyd her*)

Der er lukket for kommentarer.