Källing og His Bobness

I den (forlængst) forgangne weekend var jeg udsat for to musikalske indslag, som selvom de ganske vist er adskilt af mindst én generation, alligevel begge havde en del at byde på.

Fredag aften var der i Store Vega finale i det der engang hed DM i Rock men som nu går under navnet Live Contest. Blandt deltagerne var suveræne Källing, som i spidsen har en temmelig særegen men også meget melodisk vokal i form af Tine Kjær (og på bas Tomas Raae). De vandt desværre ikke — det gjorde derimod Solár — men mon ikke vi alligevel inden længe kommer til at høre mere til dem? De har i hvert fald potentialet:

Källing

Lørdag aften var det en noget anden slags musik der stod på menuen: Bob Dylan var på besøg i Aalborgs Gigantium. Også han leverede varen — ganske vist er hans vare af en noget anden karat, og som altid var der delte meninger om leverancen, men under alle omstændigheder var det en oplevelse udover det sædvanlige:

His Bobness

PS: Jeg tror de næste billeder fra mobilen bliver bedre, nu jeg har fået fjernet lommeulden fra linsen…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *