Sjov med digital signatur

Joachim har taget teten på at få offentliggjort interessante diagnoser, som de fremgår af de offentlige patientjournaler.

Det kræver en digital signatur, et redskab jeg ellers ikke mente jeg havde behov for, men når nu det er det der er dagens (eller sidste uges) orden. Efter pinkodebestilling og installation kan jeg derfor også endelig fremvise en diagnose:

Kbh. Amts Sygehus i Gentofte / Skadestuen (1501148)
Status: Afsluttet
Aktionsdiagnose: Fractura digiti pedis (excl. hallux) (DS925)
Patienttype: Skadestue (3)
Starttidspunkt: 16.10.1996 22:48
Sluttidspunkt: 16.10.1996 00:00

Værd at bemærke er det, at behandlingsafslutningen ligger før påbegyndelsen, og at det ikke er soleklart hvad det egentlig var der var galt — nogen gæt? Det står dog under alle omstændigheder klart, at det ikke er os alle der er blevet beriget med decideret fordømmende diagnoser.

Det er desværre heller ikke os alle, der som Bering ved han er født på sin fødselsdag, faktisk hersker der jævnfør cpr.dk usikkerhed om i hvert fald mit tilfælde:

Gældende fra: 13.09.1972 (Datoen er usikker)

Nuvel, mine forældre påstår også at det var på netop den dato det skete, og jeg har ingen grund til at betvivle deres sandfærdighed.

5 tanker om “Sjov med digital signatur

  1. Well – de løber jo stærkt i det offentlige – og specielt i sygehussektoren – så der er vel ikke noget unaturligt i at din behandling stoppede 11 timer før den blev sat igang.
    Tilgengæld sutter det da helt vildt at din fødselsdag bopper – der må du kunne klage til præsten eller postbudet eller noget!

    PS. Du er smidt i Oschlags diagnoseregister.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *