Kur, dag 10

Dagen i dag var så den første hvor vi begyndte på at modificere kurens opskrift lidt, vi tilføjede en ekstra kop kaffe med sukker til morgenmaden, og det virkede tilsyneladende fint energimæssigt — resultatet på vægten må vi se i morgen tidlig…

Allerede inden frokost begyndte maven at rumle lidt igen, og der var ikke skyggen af træthed, selvom arbejdet ellers nok kunne indbyde til det. Det var heller ikke denne gang specielt sjovt at spise æg og salat, og da vi havde glemt at købe citroner til dressingen, måtte det blive til en banan om eftermiddagen i stedet. Det gjorde ikke salaten mere spændende, men det gjorde til gengæld at man kunne holde sig til den overdådige blomkålsmiddag om aftenen.

Her til aften har energiniveauet også været rimeligt, men nu — et par timer efter bananen — begynder det at lakke mod enden.

Det gør kuren også, nu er der kun tre dage tilbage inden facit kendes. Mellemregningen her til morgen viste 5 kg. mindre end da vi startede, så målet er egentlig nået — det ville dog være rart om der lige kunne ryge par stykker mere, da man jo nok skal regne med at der ryger noget på igen forholdsvis hurtigt efter man begynder at spise normalt. Definitionen af “normalt” er vi dog allerede gået i gang med at planlægge ændringer af, så med lidt held skulle der også i de kommende uger og måneder rasle lidt mere af!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *