Krak fortsætter krigen mod links

Det er ikke altid, den ene hånd er klar over hvad den hånd foretager sig.

Eller: Krak fortæller udadtil med den ene hånd at de ændrer deres linkpolitik — og i øvrigt begynder at blande sig i blåkosfæren — men samtidig fortsætter de med den anden hånd de gamle takter med at sende advokatskrivelser: Krak til hobby-virksomhed: Betal for link.

Jeg ved om man skal græde eller grine, men det er vist ikke nødvendigt med yderligere kommentarer…

En heldigvis kun meget lidt relateret nyhed er, at Kraks Poul Anton Møller er død mens han var på ferie i USA. Jeg har diskuteret lidt med ham i forbindelse med Krak-link-sagerne tidligere på året, og selvom vi langt fra var enige er det alligevel sørgeligt.

Opdatering: Som jeg også har givet udtryk for det i kommentarerne til dette indlæg burde jeg ikke have blandet de to ovennævnte emner sammen. Det beklager jeg meget, og det var under ingen omstændigheder min mening at give udtryk for andet end at Poul Anton Møllers død er sørgelig og beklagelig — uanset de faglige uenigheder.

3 tanker om “Krak fortsætter krigen mod links

  1. Til Morten Frederiksen.

    I dag fik jeg nyheden om at en far, ven og kollega var død i en ung alder på en rejse til USA. Der blev skrevet en nekrolog til hans corporate blog, hvor alle der kender ham kan kondolere. Det første indlæg kom fra dig og linker til et indlæg på din blog om Kraks linkpolitik. Formentlig for at booste din blog.

    Det finder jeg yderst upassende og usmageligt.

    Få dig et liv menneske!

  2. Morten,
    Du har gjort min dag endnu værre..

    Hvad har dybe links at gøre med tabet af en god kollega?

    En usmagelig og direkte pervers måde at få det sidste ord.

    Det kan du ikke være bekendt..

    -Peter

    PS Fjern gerne dette indlæg fra din blog, så længe du selv har læst det.

  3. Dabsi og Peter,

    Jeg beklager meget, hvis mit indlæg har gjort jer mere kede af det end I var forvejen, det var bestemt ikke min mening at såre nogen.

    Indlægget er skrevet som en opfølgning på den langvarige debat om links og Kraks politik på området, en debat som Poul Anton var en aktiv deltager i. Tilfældigt faldt det sammen med offentliggørelsen af hans dødsfald, og da jeg ikke ville have omtalt det separat — så godt kendte jeg ikke Poul Anton — slog jeg de to emner sammen, og gjorde efterfølgende opmærksom på det på Poul Antons egen blog.

    I bagklogskabens klare lys kan jeg nu godt se, at det ikke var smart at blande de to ting sammen. Undskyld.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *