Pænt goddag

Det er med en smule misundelse jeg har set hvordan andre i den danske blåkosfære har formået at skrive både ofte og interessant, og hvordan folk generelt er bedre end jeg til at få tingene gjort færdige indenfor overskuelig tid.

Jeg har forsøgt mig i det små med mine skriverier om binære relationer og det semantiske web (på engelsk), men fokus har været lidt for snævert. Også i forhold til at få “afleveret” mine resultater har det knebet, men nu skal det være slut: Jeg vil lære at være mindre perfektionistisk, skrive bedre og blive mere produktiv.

Derfor et nytårsforsæt, som jeg i modsætning til nogle af de tidligere vil forsøge at gennemføre: En “rigtig” weblog. Daglige opdateringer er det ambitøse mål, men jeg vil dog anse projektet for en success med det halve (allerede der begynder det vist at hjælpe!).

Samtidig markerer 2005 tiåret for min første danske hjemmeside på World Wide Web — der ganske vist ikke var en weblog men dog til tider en linkblog — så det er vel kun passende at man prøver at vende tilbage til rødderne.

En tanke om “Pænt goddag

  1. Pingback: Eksponering

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *